Då börjar vi om från början igen nu då...

Ja idag när man vaknade så snöade det för fullt ute IGEN=/
Känns som att vintern bara börjar om och om igen nu hela tiden faktiskt.
Nu har det även börjat att blåsa som bara den och snön faller nu inte längre uppe ifrån och ner, utan den faller helt från sidan! "om man nu kan kalla det falla".. Jävligt störigt är det i alla fall.
Jag hade hoppats på att vintern skulle avta lite och värmen skulle komma så smått kanske.. Men neeeej..
tydligen så ska hela jävla året bara bestå av snö och en jävla massa minusgrader!!
Så vad är egentligen fördelen med detta då??
Jag har läst en massa i olika tidningar och på nätet vad fördelen med denna kalla svenska vintern är och svaret alla hade var att det inte fanns någon :P inte som berör någon vanlig normal person i alla fall=/
Vad kan vi göra åt detta då?
Ja det finns inte så mycket er att göra än att försöka göra det bästa av det och kanske gå ut och göra en snö ängel och lägga upp på sin facebook för att låta ens vänner beundra hur fin den är och hur duktig man varit som faktiskt gjorde en snö ängel fast man inte är 5år längre..
Jag tycker personligen att det är det bästa att göra för att inte hata snön och kylan så mycket.
Eller kanske gå ut med barnen "åka iväg med familjen" och åka pulka, skidor eller annat och se leendet på deras ansikte när ni hittar på något riktigt skoj tillsammans:) LOVAR att det är värt alla snö i världen!
Och om du är 15år så kanske du ska gå ut på natten och skriva ditt namn i snön med ditt eget piss med dina kompisar kanske för att sedan undvika att vara personen som alla vänner försöker knuffa ner i det efteråt;)
Tackochhejförmigjustnu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0