Vintersporterna du aldrig sett förut


Kända svenskar tävlar i sporter som alpin bowling, 200 m curlingsko och snowracer
.

Glöm konståkning, bobsleigh och slalom. I Kanal 5s kommande program Vinterspelen Åre 2010, får kända svenskar tävla i idrottsgrenar vi aldrig sett förut.

Programledaren och vintersportaren Gunde Svan ska coacha deltagarna i grenar som alpin bowling, snowracer och 200 m curlingsko.

Bowling i backen

Det gäller att vara modig när 10 jättekäglor i skumgummi ska knuffas nerför backen. I alpin bowling byts bowlingklotet ut mot den mäskliga kroppen.

Barnleksaken snowracer får en ny innebörd när de tävlande ska ta sig igenom ett störtlopp, en puckelpist och en slalombacke på den klassiska kälken.

Publiken kommer knappast att gäspa när deltagarna ger sig ut på curlingbanan. Här gäller det att ta sig fram på hala curlingskor och en ta-fart-sula. Det blir alltså 200 meter ”sprint” där snabbast vinner.

Förutom de ovannämnda grenarna väntas fler galet roliga sporter i Åre!
Erika Mollberg
------------------------
Hahahahaha låter jäkligt skoj faktiskt..
Dock är jag lite trött på att det alltid ska vara kändisar nästan. varför inte vanliga svenssons eller iallafall personer som inte är kändisar.
Förstår inte varför kändisar måste vara med över allt, tycker personligen om att se på tv när det är icke känd isar med i sådana här program:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0